POLIKLINIKA ASTER +385 91 2323 770 POLIKLINIKA ASTER info@poliklinikaaster.hr
POLIKLINIKA ASTER
Dr.sc.
Branko Bogdanić
Specijalist opće kirurgije
Subspecijalist abdominalne/digestivne kirurgije
Branko Bogdanić rođen je u Zagrebu 1981, gdje je završio XV gimnaziju (MIOC), a potom Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2006). Pripravnički staž je odradio u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Sljedećih godinu dana radi u Institutu za antropologiju, pod nadzorom akademika Pavla Rudana.

Početkom 2009. god. započinje specijalzaciju iz opće kirurgije u KBC-u Zagreb i upisuje doktorski studij na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirao je u srpnju 2013. god. s temom Analiza uporabe antimikrobnih lijekova i mikrobioloških nalaza kao metoda praćenja prevalencije bolničkih infekcija u kliničkoj bolnici. Krajem 2013. god. završava specijalizaciju iz opće kirurgije, te je stalno zaposlen u Zavodu za onkološku kirurgiju, KBC Zagreb. Znanstveno zvanje znanstveni suradnik stekao je 2014.god. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Subspecijalizaciju iz abdominalne/digestivne kirurgije završava 2018. god. Predaje na više poslijediplomskih studija i poslijediplomskih tečaja stalnog medicinskog usavršavanja Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Objavio je 7 znanstvenih i stručnih radova u međunarodnim, recenziranim časopisima, 2 poglavlja u knjigama, te preko 20 priopćenja na znanstvenim i stručnim kongresima.

Član je Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju, Hrvatskog društva za ubrzani oporavak nakon kirurškog zahvata (CRO_ERAS). Oženjen je, otac dvije kćeri, a u slobodno vrijeme se bavi tenisom i skijanjem.
NARUČITE SE ILI POŠALJITE UPIT
Želite se naručiti ili imate pitanje vezano uz zahvat? Samo popunite kontaktni obrazac. Naši liječnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.