O nama

O nama

Poliklinika Aster moderna je boutique poliklinika za dermatologiju, estetsku i anti-age medicinu, ortopediju te vaskularnu kirurgiju. Prakticiramo medicinu zasnovanu na dokazima kako bismo vam omogućili da živite duže i osjećate se bolje.

U Poliklinici Aster koristimo vrhunsku tehnologiju u suradnji s renomiranim svjetskim proizvođačima. Raspolažemo sofisticiranom 4D radiofrekventnom tehnologijom (Venus Legacy™ i Venus Viva™) – jedinom takvom odobrenom od strane američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Također koristimo sjajnu PLEXR™ tehnologiju mekane, beskrvne kirurgije u svrhu pomlađivanja lica i tijela. Koristimo samo provjerene proizvode za pomlađivanje i estetiku (Teoxane, Gimmed, Jalupro, Amieamed, Estar Medical), a kod nas možete nabaviti i profesionalne kozmetičke preparate pariške tvrtke Laboratoires Filorga.

Život u uzavrelom milijunskom gradu, s bezbroj obaveza i velikom količinom stresa prepun je izazova i neizvjesnosti. Svjesni toga nudimo vam usluge prilagođene vašim potrebama u prostoru koji je dizajniran da bude ugodan, opuštajuć te da okrijepi i revitalizira i tijelo i duh. Uz sve to osigurali smo vam povoljan parking u čuvanoj podzemnoj garaži kako biste se mogli, kad ste kod nas, potpuno opustiti.

Dođite, savjetujte se s našim stručnjacima, odaberite tretmane koji će unaprijediti vaš život i procvjetajte uz Polikliniku Aster!

Pouzdanost na prvom mjestu!

Naša misija je promicanje zdravlja i ljepote u službi društva koje čine zdravi, sretni i uspješni pojedinci.

Naša vizija je postati i ostati pouzdana i priznata zdravstvena ustanova koja nudi vrhunsku medicinsku uslugu, kao i čitav niz raznolikih tretmana povezanih sa zdravljem i ljepotom.

Naš cilj je postati prepoznatljivi uslužni medicinski brand, te nezaobilazni partner pojedincima i organizacijama koji žele živjeti dulje i osjećati se bolje.

Ivana Jurić, direktorica
parallax-signature-img

Dermatovenerologija

Dermatovenerologija grana je kliničke medicine koja se bavi bolestima i poremećajima koji zahvaćaju kožu, sluznice, nokte i vlasište. Također se bavi dijagnostikom i liječenjem spolnih bolesti. Uz modernu dijagnostiku i najnovije trendove u liječenju većina dermatoloških problema liječe se učinkovito i trajno.

Proktologija

Estetika i anti-age

Estetska i anti-age medicina nezaobilazni su dio modernog življenja, a u najkraćim crtama mogu se definirati kao skup metoda i procedura koje za cilj imaju poboljšati izgled te usporiti starenje. Botox, fileri, fotorejuvenacija, radiofrekventno oblikovanje lica i tijela, pomlađivanje stanicama plazme…

Ortopedija

Ortopedija je grana kliničke medicine koja se bavi bolestima i ozljedama mišićno-koštanog sustava, odnosno sustava za kretanje. To u pravilu uključuje kosti, zglobove, mišiće, ligamente, tetive…

Centar za vene

Proširene (varikozne) vene najčešća su bolest krvnih žila i prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije gotovo 30% svjetskog stanovništva ima neki problem s proširenim venama. Iako se venski sustav čovjeka sastoji od površinskih i dubokih vena, kada govorimo o varikozitetima mislimo upravo na površinske vene.

Muški kutak

Mi u Asteru znamo da su žene i muškarci različiti. Muškarci imaju deblju kožu (ne mislimo na karakter), veće pore i manje potkožnog masnog tkiva.

Centar za rane

Rana nastaje kada dođe do oštećenja tkiva ili organa. S obzirom na tijek cijeljenja mogu biti akutne i kronične i imaju četiri faze cijeljenja.

Naš tim

Naši liječnici su eminentni stručnjaci s međunarodnim iskustvom i kroz individualizirani pristup pomoći će vam da svoje biološke potencijale ostvarite do kraja.

Gordana Krnjević Pezić

Specijalist dermatovenerologije

Gordana Krnjević Pezić specijalizaciju iz dermatovenerologije završila je 1993. godine na Klinici za kožne i spolne bolesti Medicinskog fakulteta i KBC Zagreb te Klinici za kožne i spolne bolesti.

dr. sc. Branko Bogdanić

Specijalist opće kirurgije, Subspecijalist abdominalne/digestivne kirurgije

Branko Bogdanić doktorirao je 2013. god. a krajem iste godine završava specijalizaciju iz opće kirurgije, te je stalno zaposlen u Zavodu za onkološku kirurgiju, KBC Zagreb.

dr. sc. Goran Vrgoč

Specijalist ortoped

Goran Vrgoč, specijalist ortoped na Zavodu za ortopediju KB Sveti Duh. Liječnik hrvatskog boksačkog saveza, liječnih hrvatske judo reprezentacije, klupski liječnik GNK Dinamo…