Erektilna disfunkcija je prošlost uz P-Shot tretman

Erektilna disfunkcija je prošlost uz P-Shot tretman

Erektilna disfunkcija je prošlost uz P-Shot tretman

Erektilna disfunkcija se može definirati kao potpuni izostanak erekcije ili pojava erekcije koja je nedostatna za adekvatni spolni odnos.

 

erektilna disfunkcija poliklinika aster2

ŠTO JE TO P – SHOT?

Napredak regenerativne medicine pridonio je razvoju mnogih novih tretmana posljednjih godina. P-SHOT® je postupak za regeneraciju oštećenih tkiva u penisu pomoću trombocita koji se dobivaju filtriranjem vaše vlastite krvi. Injekcija u tkivo stimulira matične stanice, neoangiogenezu (formiranje novih krvnih žila), ubrzava rast tkiva i povećava dotok krvi u penis, što je ključno za erektilnu funkciju. Rezultirajuća poboljšana cirkulacija vraća sposobnost postizanja čvršće i dulje erekcije. Postupak se također naziva “pomlađivanje penisa”.

Je li se vaša seksualna želja (libido) s godinama smanjila?
Imate li trenutno poteškoća s postizanjem ili održavanjem erekcije?
Lijekovi za erekciju nisu učinkoviti kao prije i trebaju vam veće doze za postizanje zadovoljavajuće erekcije?
Ne možete uzimati lijekove za erekciju zbog zdravstvenih problema?
Želite povećati ili ojačati svoj penis?
Je li vam se smanjila osjetljivost penisa?

 

Ako ste na ove odgovore odgovorili pozitivno, onda je ovaj tretman idealan za vas!

 

erektilna disfunkcija poliklinika aster1

POSTUPAK I OČEKIVANJA

Plazma se priprema od vlastitog uzorka krvi muškarca koji želi P-shot. U posebno pripremljenu epruvetu izvadi se 8-10 ml krvi koja se centrifugira kako bi se dobila plazma obogaćena trombocitima. Dobivena plazma potom se injicira u penis, nakon primjene kreme za lokalnu anesteziju. Postupak je bezbolan i traje sveukupno oko sat vremena nakon kojih pacijent može sigurno nastaviti dalje s dnevnim aktivnostima.

Za kvalitetno izvođenje zahvata i dobre rezultate bitni su i sami instrumenti za PRP. U poliklinici Aster koristimo Cellenis PRP kit koji osigurava i do osam puta veću koncentraciju trombocita od one u perifernoj krvi pacijenta. Upravo trombociti otpuštaju faktore rasta koji pokreću proces regeneracije tkiva i neovaskularizacije. Primjena PRP-a za povećanje penisa može se na prvu činiti čudnom i neobičnom. No, zapravo nije.

 

KADA SE VIDE PRVI REZULTATI?

Rezultati su vidljivi kroz par dana, a mogu se poboljšati u naredna četiri tjedna. Učinak je individualan, a tretman se može ponoviti u razmaku od 4 do 12 tjedana, prema željama i potrebi.

Muškarci obično primjećuju učinke Priapus Shot® odmah nakon zahvata ili već slijedeći dan, jer čimbenici rasta počinju brzo djelovati i poboljšavaju seksualni odgovor i izgled. Učinci terapije Priapus Shot® nastavljaju se poboljšavati tijekom sljedeća tri mjeseca nakon zahvata i mogu trajati od 12 do 18 mjeseci. Za to vrijeme penis se također može povećati i zadebljati od 0,5 do 2 cm. Čak 80% liječenih P-SHOT® terapijom izvještava o prednostima i poboljšanjima.

Nakon jednog tretmana penis se u prosjeku u duljini poveća za 7 mm, a nakon 5 tretmana za čak 35 mm. Povećanje opsega je, prema istom istraživanju, nakon jednog tretmana 5 mm, a nakon 5 tretmana 30 mm uz bolju erekciju.

 

 

 

PREDNOSTI P – SHOT TRETMANA

 • povećan dotok krvi u penis
 • povećano seksualno zadovoljstvo i seksualna želja
 • povećana osjetljivost penisa
 • jače, češće i duže erekcije
 • brže postizanje potpune erekcije
 • povećana čvrstoća penisa
 • poboljšana dužina i opseg penisa
 • poboljšana tekstura kože i izgled penisa
 • veća seksualna izdržljivost
 • manji rizik od prerane ejakulacije
 • poboljšanje urinarne inkontinencije
 • manje problema s prostatom
 • manje stvaranje i taloženje vaskularnih obloga
 • poboljšana intimnost za vas i vašeg partnera
 • smanjenje potrebe za lijekovima za postizanje erekcije

 

 

 

 

About Author

Give a comment